Убитият затворник и опасен рецидивист Владимир Пелов се прицелил в

...
Убитият затворник и опасен рецидивист Владимир Пелов се прицелил в
Коментари Харесай

Полицаи пред Фрог: Пелов се прицели в Панчев, след като разбра, че жена му изневерява с него

Убитият пандизчия и рисков рецидивист Владимир Пелов се прицелил в Марио Панчев, откакто разбра, че жена му изневерява с него. Това разкриха пред Фрог нюз локални служители на реда.
Първият конфликт сред тях станал малко откакто Пелов бил пуснат предварително от пандиза през 2010 година. „ Щом излезе на независимост разбра за изневярата. Един ден предложения Марио у дома сякаш да се видят като другари, за каквито минаваха дотогава. Щом влезнал в тях, Марио се вцепенил. Забелязал, че пода и стените на стаята са облепени с найлон. Веднага опитал да скочи през балкона. В този миг Пелов извадил оръжие и стрелял. Куршумът единствено го ранил в коремната област. От тогава Марио знае, че Пелов ще го гони до дупка и в никакъв случай няма да му елементарни “, изясни източникът ни.

Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи се разминаха във версиите си тази заран за претекстовете за тежкото закононарушение. От полицията споделиха, че аргументите за убийството са финансови връзки. Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова посочи, че не се изключва версията жена да е в основата на несъгласието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР