Убитият психолог Иван Владимиров-Нав от години е бил в лоши

...
Убитият психолог Иван Владимиров-Нав от години е бил в лоши
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: За 1 година психологът Нав е подал 5 жалби срещу бившото ченге

Убитият психолог Иван Владимиров-Нав от години е бил в неприятни връзки със своя комшия Румен Тонев, който е някогашен служител на реда. Между двамата постоянно избухвали кавги. Именно за това психологът пускал тъжби в полицията, като единствено през предходната година е подал 4 - 5 недоволства, разкриха пред Lupa.bg източници от полицията. 

Преди убийството Румен Тонев е получил писмо от работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) най-вероятно поради множеството тъжби на Нав. 

Иван Владимиров бе погубен нощес от някогашното ченге в кооперацията, в която живеят, на ул. " Черковна ". Конкретният мотив за свадата им е нацапана входна врата.

По първични данни в сряда вечерта Тонев се прибрал и видял вратата на жилището си мръсна. Ядосал се и решил, че неговият комшия Иван е отговорен. Взел своя револвер „ Байкал “ и отишъл да се разправя.

Прострелял мъжа в главата. Пристигналите на място медици единствено установили гибелта на мъжа. Тонев е арестуван. Оръжието му е конфискувано, то е било законно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР