Убитият ирански генерал Касем Солеймани е планирал атаки в България,

...
Убитият ирански генерал Касем Солеймани е планирал атаки в България,
Коментари Харесай

Солеймани планирал атаки извън Близкия Изток, включително и в България

Убитият ирански военачалник Касем Солеймани е възнамерявал офанзиви в България, Германия, Босна, Кения, Бахрейн и Турция, написа сръбското издание на Би Би Си.

Една седмица след убийството на генерала Касем Солеймани – водач на Иранската революционна армия, в Сената на Съединени американски щати е импортирана Резолюция 466, „ с цел да се отдаде респект на членовете на американската военна и разследваща общественост, които извършиха задачата, убивайки Касем Солеймани “.

Касем Сюлеймани бе погубен от американските военни в Ирак посредством нахлуване на дрон. Оглавяваната от него конструкция е планувана офанзиви против американски жители.

Той е виновен и за терористичните офанзиви в Ирак и Афганистан, „ в които стотици американски жители изгубиха живота си ”, написа изданието.

В резолюцията се споделя, че Сюлеймани е възнамерявал „ офанзиви в Германия, Босна, България, Кения, Бахрейн и Турция ”.

В заключението на документа се показва, че „ битката против Иранската републиканска армия, отдела „ Кудс “ и всички организации, свързани с тях, представляващи опасност за националната сигурност на Съединени американски щати, ще продължи “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР