Убитият е разведен, бившата му съпруга има детенце. Трупът му

...
Убитият е разведен, бившата му съпруга има детенце. Трупът му
Коментари Харесай

Изплуваха Нови Зловещи Подробности За Убийството В Костенец! Вижте С Какво Е Въоръжен Килъра Зайков!

Убитият е разведен, някогашната му брачна половинка има детенце. Трупът му е открит от родственик, който го е потърсил. Петров и Зайков са родственици - трети братовчеди и съседи. Няма данни, че са били в директен спор. При разпитите Валентин Петров е декларирал подготвеност за цялостно подпомагане на полицията, която е проверила периметъра. Петров самичък е ревизирал къщата си. Засега няма данни, че Петров е бил помощник в укриването, само че полицията работи и по тази версия, като е иззела съответните материали от къщата му.

Самият Зайков няма позволение за оръжие и няма данни законно да има такова. Няма данни също да употребява мобилен телефон, самият той поддържа доста лимитирани и нищожни контакти. Като нищожни дефинира сигналите от жители Ивайло Иванов, макар че увери, че се работи по всеки един случай.

Той прикани още веднъж да се подават сигнали, както и при контакт с търсеното лице да не се подхващат никакви дейности.

Полицията и жандармерията ще остане на място, с цел да подсигурява сигурността на жителите, увери още Ивайло Иванов. Всички профилирани елементи са на място в Костенец, в това число жандармерията.

Припомняме, на 10 май 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение до дома си. До момента догатките на полицията са, че килърът е някогашният й сътрудник Стоян Зайков.

43-годишният мъж продължава да се търси, като досега са претърсени над 30 адреса в града, само че без триумф.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР