Убитите Неделчо Юнаков и сина му Георги са разстреляни в

...
Убитите Неделчо Юнаков и сина му Георги са разстреляни в
Коментари Харесай

Неделчо и синът му убити в кухнята, телата им са пренесени в спалнята

Убитите Неделчо Юнаков и сина му Георги са разстреляни в кухнята в дома им и по-късно пренесени в прилежаща стая, където е открита убита и тъщата на Неделчо.

Това описа пред bTV очевидец, който участва с служителите на реда на оглед, откакто бил подаден сигнал, че фамилията от няколко дни не дава отговор.

Вчера стана ясно, че петима души - автомонтьорът Неделчо Юнаков, 18-годишният му наследник Георги, доведената щерка на Неделчо - 16-годишната Нанси и приятелят ѝ - 20-годишният Боби, както и тъщата на Юнаков - майка на търсената Кети Кюхова, са открити простреляни в дома им в Нови Искър. 

Съседът на фамилията, който участвал на огледа, описа, че служителите на реда разкрили в кухнята няколко гилзи, което доказвало, че изтезанието е осъществена точно там. Телата на Неделчо и синът му били открити на пода в прилежащата стая, където на кушетката мъртва лежала и майката на Кети.

Съседът описа още, че самата Кети, която е оповестена за търсене, е открита наоколо в гората мъртва. Според него проверяващите са разкрили и търсения автомобил БВМ Х 5.

Това към този момент не се удостоверява от полицията.

По-рано през днешния ден стана ясно, че търсената Кети Кюхова, която живеела на фамилни начала с убития Неделчо, имала връзка с някогашен пандизчия. 

Нито един от петимата убити в Нови Искър не е имал престъпно минало. Предстои през днешния ден проверяващите да стартират втори оглед на мястото на престъплението.

Една от версиите, по които работят проверяващите, е че Кети Кюхова също е убита, само че тялото й е отнесено от мястото на престъплението.

Първоначално беше публикувана информация, че измежду жертвите е и 12-годишно дете, което за момента не се удостоверява.

Застреляно е и куче порода немска овчарка, която евентуално е била благосъстоятелност на Кети Кюхова.

Синът на Неделчо Георги е работил като сантиар в психиатрично заведение. Семейството неотдавна се нанесло в Нови Искър и живеели в къщата, която купили преди близо година и половина. Семейството било добродушно и не е имало проблеми с тях, описват съседи.

Твърди се, че петимата са били видени за последно към 23:30 ч. на 31 декември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР