Убитата и разчленена, намерена в бидони край езерото на Негован,

...
Убитата и разчленена, намерена в бидони край езерото на Негован,
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за разчленената и натъпкана в бидон жена в Негован

Убитата и разчленена, открита в бидони край езерото на Негован, е имала фасети за по-красива усмивка. Тя е полагала грижи за лекуването на зъбите си, открити са корони от металокерамика и мостове, написа „ Телеграф “.

За проверяващите това е знак, че жертвата е имала междинни към високи приходи. За разлика от нея, другия погубен не е имал зъби и е носил протези, откъдето се счита, че е доста по-стар от дамата.

Гореща вест от Министерство на вътрешните работи за двойното ликвидиране в Негован

От Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден показаха хипотетичната възраст на жертвите – дамата сред 45 и 55 година, до момента в който мъжът – 65 – 75 година Засега догатката е, че са или съпрузи, или брат и сестра. Днес (21 август) би трябвало да станат ясни резултатите от ДНК разбора, с цел да се удостовери, или отхвърли връзка сред двамата.

За криминалистите към този момент остава неразбираемо дали телата не са били съхранявани някъде, преди да бъдат нарязани, или това е станало в деня на закононарушението. Човекът, направил тежкото закононарушение, е поел огромен риск, тъй като е натоварил 5 бидона с остатъци в колата си, които е закарал до езерото, с цел да ги изхвърли.

Водоемът е употребен като кариера за пясък и тук-там дълбочината му е 25-30 метра.

Местни описват, че в него има много удавници, чиито тела по този начин и не са открити, Последно предишното лято там се е удавил пийнал гражданин на Негован.

Припомняме, че мъжът и дамата са убити с по един изстрел в главата, създаден от револвер. Какъв тъкмо е калибърът на оръжието, още не може да се каже, тъй като е стреляно под ъгъл, заради което патронът е нанесъл повече провали.

Заплита се мистерията с труповете край Негован, откриха...

Жената е била облечена в евтина токля, каквито носят бабите по селата. Предполага се, че това е било по-скоро ежедневна дреха, употребена от дамата като си е у дома.

При първия разчленен мъртвец причинителят е работил извънредно точно и невъзмутимо. Не са открити пострадвания по костите, типични за неопитна ръка.

При втория евентуално времето е притискало причинителя и си е помагал с дребна секира. Криминалистите се надяват да открият самоличността на жертвите по-бързо, с цел да могат да разплетат тежкото закононарушение.

Основната версия е, че създателят на тази свирепост е човек от фамилията, или непосредствен, заради което не е бил подаден сигнал за изгубването им.

Към момента към 60 души се водят безследно изчезнали у нас, само че са били пуснати за търсене от фамилии им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР