Ubisoft знаят как да продават и го правят добре. Освен

...
Ubisoft знаят как да продават и го правят добре. Освен
Коментари Харесай

Ubisoft празнува китайската Нова година с празнични намаления

Ubisoft знаят по какъв начин да продават и го вършат добре. Освен обаче с качеството на своите игри, те притеглят към своите артикули още и още фенове с чести промоционални предложения, при които може да си добавите страхотни ААА игри на напълно прилична цена.

Празниците отминаха за западното полукълбо, само че на изток към момента има какво да се чества. Вчера Ubisoft дадоха старта на следващия цикъл с понижения на своите игри, а мотив за това им дава китайската Нова година. И в случай че сте от хората, на които им би трябвало повечко време да помислят за това какво да изберат, умерено, офертите са годни до 31.01. А за всички други, Ubi оферират „ светкавични продажби “ с стеснен период на деяние. В сегашния миг това е The Division 2, като всички нейни издания получават солидната отстъпка от 85%. Ако желаете да се насладите в цялост на новата задача на специфичните сътрудници би било най-добре да изберете несъмнено Ultimate изданието, което ще ви даде достъпа до главната игра, сезонния пропуск и три извънредни пакета: Battleworn secret service pack, The first responder pack и Elite agent pack.

Подобно и на минали сходни оферти на студиото, и в актуалните оферти може да откриете всички настоящи игри на Ubisoft през днешния ден: Far Cry сериите, Watch Dogs, Assassin’s Creed Odyssey и Origins, Ghost Recon Breakpoint, Rainbow Six Siege, истинския The Division и други, и дано ви напомним да се вглеждате в специфичните издания, с цел да си доставите оптимално наслаждение на минимална цена. Всички оферти може да видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР