Ubisoft продължава да доставя нови предизвикателства на хората, които играят

...
Ubisoft продължава да доставя нови предизвикателства на хората, които играят
Коментари Харесай

Ghost Recon Wildlands получава Photo режим

Ubisoft продължава да доставя нови провокации на хората, които играят Ghost Recon Wildlands. Тази седмица студиото анонсира Special Operation 3 – третото огромно гратис допълнение към чудесния co-op екшън. Допълнението идва на 11-ти декември и доставя нова PvE задача, а дружно с това прибавя повече многообразие в PvP арената Ghost War. Това не е всичко, несъмнено. С помощта на новия фото режим ще може да увековечите всички тези моменти, които си коства и ще може елементарно да ги споделяте с приятелите си, да добавяте филтри към тях и ги редактирате по ваше предпочитание.

Заедно с всичко това, Ubi прибавят два нови съсловия, съобразени от специфичните PvE задачи, които идват за PvP. Те ще са налични от 18-ти, а тези, които имат сезонния пропуск на втората година ще ги получат седмица по-рано. Студиото анонсира и специфична стратегия, която може да ви донесе забавни награди.

„Като самодейност, особено ориентирана към PC играчите, тези, които вербуват нови „призраци“ за екшъна ще могат да завоюват награди в играта за това. По време на специфичната PC Referral Program, която ще се организира от 11.12,2018 до 11.02.2019, тези, които поканят хора да играят Ghost Recon Wildlands ще получат Battle Crates, когато тези, които са поканили си закупят играта. Поканените ще получат Battle Crates като бонус също“, разясняват от Ubisoft.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР