Ubisoft присъства на тазгодишното издание на Е3, където направи доста

...
Ubisoft присъства на тазгодишното издание на Е3, където направи доста
Коментари Харесай

The Division 2 получава безплатен уикенд

Ubisoft участва на тазгодишното издание на Е3, където направи много мощно присъединяване. Един от направените от студиото анонси беше обвързван с бъдещето на The Division 2.

В идната една година играта ще получи три огромни нови епизода, които ще ви доставят ново наличие, зони, снаряжение, специализации, режими и врагове.



Първият от тези три епизода носи името D.C. Outskirts. Той ще изкара сътрудниците отвън града за пръв път. Бойците ще изследват крайградските региони в търсене на президента Елис и водача на Прокудените. Зоната, която впечатлява тук е националния зоопарк на Вашингтон, който ще ви предложи 11 разнообразни биома. С входа на режима Expeditions ще започнете да получавате всяка седмица специфични кооперативни провокации, до момента в който се запознавате с потайностите на Тринити колидж. D.C. Outskirts излиза през юли, като притежателите на сезонния пропуск за играта ще получат ранен достъп до епизода преди всички други.

През есента пък ще се появи втория епизод – Pentagon: The Last Castle. Както може и да предположите с този епизод влизате навътре в една от най-строго защитаваните здания в Северна Америка, с цел да се справите с нарасналата интензивност на Блек тъск и три нови задачи. Освен това, Operation Dark Hours ще получи ободряване с въвеждането на рейдове за осем играча.

Епизод 3: Coney Island: Homecoming ще ви върне в Ню Йорк, с цел да се изправите пред нови провокации на Кони айлънд. Групировка се пробва да популяризира Зеления вирус и от вас зависи да осуетите неизбежния колапс, който ще последва от това. Този финален епизод излиза при започване на идната година.

Заедно с този анонс, Ubisoft разгласи, че провежда безвъзмезден уикенд за играта, който ще протече от 13-ти до 16-ти за потребителите на конзоли и PC. Подобно и на други сходни промоции, в случай че решите да си закупите играта след неделя, направеният от вас напредък ще се придвижи в главната игра, решите ли да си я закупите. Самата тя ще бъде понижена с 40% от 07.06 до 24.06.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР