Ubisoft представиха тази седмица следващата бойна акция от света на

...
Ubisoft представиха тази седмица следващата бойна акция от света на
Коментари Харесай

Ubisoft представи следващото допълнение към Rainbow Six Siege

Ubisoft показаха тази седмица идната бойна акция от света на Rainbow Six Siege. Името ѝ е Operation Phantom Sight и тя ще ви срещне с двамата нови оператори: Нуук и Уордън.

Ньок е атакуващ оператор, който може да се движи тихо и да заобикаля изкусно камерите. Уордън, от своя страна, има способността да остава непокътнат от димните бомби и да вижда през дим. Operation Phantom Sight ще ви вкара във втория сезон на четвъртата година на Rainbow Six Siege, който ви показва напълно модифицирана версия на картата Kafe Dostoyevsky.



Връщайки се към двамата нови оператора, то изисканият и нехарактерен външен тип на Уордън не трябва да ви заблуждава. Той се връща преди малко от интервенция на тайните служби и без значение от елегантния си тип, той е добре въоръжен и умел войник, оборудван с полуавтоматичния MPX или с пушката M590A1 като главно оръжие. Типичен полеви войник, Уордън е чудесно снабден за справяне с димни офанзиви, с помощта на специфичните си смарт очила, които му дават ясна видимост в задимени пространства.

Тези от вас, които избират да играят с оператори като Блитц и Юн би трябвало да внимават доста повече, когато Уордън е наоколо. И несъмнено това важи в цялостна степен за Капитао и Глаз.



По отношение на Нуук, то той е представител на датските Ягер Корпс. Средновъоръжен нападателен оператор, Нуук е стелт експерт, Нуук е въоръжена със специфичната джаджа HEL Presence Reduction. Когато е задействан, този аксесоар прави безшумни нейните стъпки и невидима за камерите. Вземайки поради множеството камери, които са разполагаем на бранителите и какъв брой разчитат на тях, това прави наличието на Нуук на терен още по-важно. Подобно на Уордън, Нуук е въоръжена с автоматизирано оръжие и пушка като съществени оръжия, както и с два спомагателни револвера.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР