Ubisoft потвърдиха слуховете, които витаеха в последно време, че ще

...
Ubisoft потвърдиха слуховете, които витаеха в последно време, че ще
Коментари Харесай

TGA2018: Анонс на Far Cry: New Dawn

Ubisoft потвърдиха слуховете, които витаеха напоследък, че ще показват нов Far Cry. Именно това се случи по време на стартиралия през вчерашния ден The Game Awards 2018.

Името на новата игра е New Dawn и съставлява независимо продължение на Far Cry 5. Действието се развива още веднъж в Хоуп Каунти, 17 години след края на случилото се във FC5. Междувременно, тук се е случил нуклеарен апокалипсис и нищо не е такова, каквото е изглеждало преди – флората, фауната, хората, всичко е друго. 17 години след нуклеарната покруса, човечеството се надига за едно ново начало.



„Но има нова опасност в града: тайфа от безмилостни скитници, известни като Хайуеймен. Те са пристигнали в Хоуп Каунти, с цел да вземат всички налични запаси и да тероризират оживелите. Водени са от сестри-близначки, Майки и Лу, израснали в беззаконните погранични зони. Техният недопечен мироглед за света ги кара да правят ужасни дейности. В техните очи, вие сте или човек, който основава проблеми или човек, решителен проблеми, а първите не остават живи дълго време око Близначките. Играещите ще би трябвало да изградят боеприпас, който ще наклони везните в тяхна изгода и да обединят сили с нови и познати лица, с цел да защитят оживелите от бандата“, гласи анонса на играта.

Far Cry New Dawn излиза за конзоли и PC на 15.02.2019.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР