Убиха 36-годишният Станимир Иванов-Стамбето с един изстрел от собственик на

...
Убиха 36-годишният Станимир Иванов-Стамбето с един изстрел от собственик на
Коментари Харесай

Убиха известен крими герой в Стара Загора заради пари

Убиха 36-годишният Станимир Иванов-Стамбето с един изстрел от притежател на компания за бързи заеми в Стара Загора. Престъплението е осъществено нощес след избухнал скандал сред двамата поради финансови проблеми, обявиха на брифинг окръжният прокурор Дичо Атанасов и началникът на отдел "Разследване " в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Валентин Георгиев.
Сигналът за стрелбата в офиса на бул. "Цар Симеон Велики " 142 е подаден през вчерашния ден в 18.19 часа.
Стамбето, който е престъпно проявен за разпространяване на опиати и осъждан, е бил чиновник на компанията за бързи заеми от няколко години, само че занапред ще се ревизира дали е работил на трудов или на цивилен контракт.
При огледа криминалистите са разкрили нож в облеклата на убития, само че няма данни или доказателства той да го е употребявал, с цел да заплашва съперника си. Освен стрелеца, който няма престъпни прояви, в офиса е имало още един мъж. И двамата имат издадени разрешителни за носене на оръжие.
"Стрелецът е арестуван, само че към момента не му е повдигнато обвиняване по член 115 от Наказателния кодекс за ликвидиране. Това ще стане в границите на днешния ден и ще бъде преценено дали да бъде оставен за 72 часа в ареста. Той не е дал показания към този момент, само че спомага на следствието ", изясни окръжният прокурор Дичо Атанасов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР