Убиецът от Соло Илиян Тодоров не може да се свърже

...
Убиецът от Соло Илиян Тодоров не може да се свърже
Коментари Харесай

ПОМОЩ! Убиецът от Соло не може да се свърже с адвоката си

Убиецът от " Соло " Илиян Тодоров не може да се свърже с юриста си Хари Хараламбиев, тъй като юристът в никакъв случай не е имал мобилен телефон, часовник и портативен компютър. 

Интересна волност за един юрист, който твърди, че като няма мобилна връзка - това не пречило на работа му. 

Двойният убиец Илиян Тодоров беше хванат в Узбекистан след близо 12 години укриване от родните управляващи. Защитници по време на процеса му бяха и Хари Хараламбиев и Тодор Апостолов, който обаче постави самичък завършек на живота си. 

От край време юрисът Хари Хараламбиев приема клиенти само посредством стационарния си телефон в Пазарджик, в който град той беше и общински консултант. 

Хари Хараламбиев е роден на 10 юли 1939 година Зодия Рак. Като студент, седмица преди първия му държавен изпит, е изключен вечно от университета по неуместни обвинявания. " Изключваме те, тъй като си злословил по адрес на родината, юридическия факултет и неговия декан ", му споделили те.

След като стажува при знаковата фигура от родната адвокатура Страхил Нейков, към този момент квалифициран Хари Харалампиев почуква на вратата на отдел " Административен " на Главна прокуратура. Посреща го Петър Райковски - индивидът, който след заповед на основния прокурор дава отговор за назначението на следователите и прокурорите в България. " Търся работа ", споделя младежът. " Има две свободни места - за следовател в прокуратурата в Дупница (тогава Станке Димитров) и за областен прокурор в Кюстендил. Какъв желаете да станете? ", дава отговор кадровикът. " Следовател ", отсича начинаещият правист, без да има и обикновена визия с какво се ще занимава.

Живее в Пазарджик. Работи в региона на наказателното право. Адвокат, член на Съюза на писателите, поддръжник на живописта и всички останали изкуства. 



Той е единственият ръководител на общински съвет в Европейския съюз, който през XXI век крачи без мобилен телефон, компютър и часовник. 

Прелетял е над седемдесет пъти до Либия, с цел да търси правдивост за нашите медици.

Приел задачата на техен бранител при изискване, че няма да вземе за труда си нито лев. Отвърнали му, че така и така няма кой да му го даде. Платили му със популярност.

Автор е на книгите „ Ако имате самообладание ”, „ Вътрешно око ”, „ Докосване до думите ”, „ Казах, отсъдете ”, „ Марианската котловина ” и „ Ако имате самообладание, отсъдете ”. Член е на Съюза на българските писатели. Водеща максима в живота му е: „ Максимум е старания за най-малко резултати ”.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР