Убиецът от бул. “Черни връх” Георги Семерджиев е подсъдим заедно

...
Убиецът от бул. “Черни връх” Георги Семерджиев е подсъдим заедно
Коментари Харесай

Бандата подсъдим заедно с Георги Семерджиев за побой

Убиецът от бул. “Черни връх” Георги Семерджиев е обвиняем дружно с футболиста Иван Бандаловски-Бандата за побой отпреди 10 години.



Двамата са подсъдими по дело за побой в заведение. Процесът се точи в Софийския областен съд от 2013 година До момента са се провели няколко съвещания, които са се отлагали поради отсъствие на някои от подсъдимите или техен юрист. Така да вземем за пример през 2016 година е имало две, през 2017-а едно, през 2021-а е било и разпоредителното съвещание. Часове след злополуката на 6 юли беше следващото, само че тогава Семерджиев не се яви, тъй като в този миг се криеше от полицията.

Сега Семерджиев е в ареста поради гибелта на Христина Дилева и Хариет Стефанович. Той има 5 обвинявания.

Само месец преди този момент той останал без швейцарската си брошура, тъй като бил заловен да кара след приложимост на амфетамини. Документът се оказа подправен. Това е друго от обвиняванията му.

Подведен е под отговорност и за владеене на амфетамини, открити в джипа след злополуката, както и за това, че колата е била с подправени номера. Кръвна проба пък сподели, че е използвал метамфетамин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР