Убиецът-наркоман Кристиан Николов доброволно оставал в ареста и нямало да

...
Коментари Харесай

Лияна Панделиева: Ще се окаже, че Кристиан не знае кой е сипал наркотиците в чашата му с кока-кола

Убиецът-наркоман Кристиан Николов непринудено оставал в ареста и нямало да апелира мярката си. Трогателно, а? Направо си е найс от всякъде!
Каква е играта на юристите:

- Кристиан се е покаял за действието и желае да спомага на следствието;
- Кристиан не е наркоман, тъй като по времето на престоя в ареста не е изпаднал в абстиненция, което значи, че дрогирането му с четири разнообразни опиата, е плод на младежка неточност и неприятен табиет да гълтам всичко, което му е пред очите;
- Ще се окаже, че Кристиан не знае кой е сипал опиатите в чашата му с кока-кола;
- Насилствено дрогиран, той даже не помнел кой е и не схванал даже, че се е блъснал в нещо;
- Кристиан не е желал да влияе на другите очевидци, с цел да е транспарантно и почтено разследването;
- Майката на Кристиан го е убедила, че по този начин е морално, тъй като цялото семейство е извънредно морално и единствено от време на време вършат по някоя инцидентна катастрофа;
- На излъчения запис по какъв начин джипа, който очевидно кара Кристиан минава на алено, ще се окаже, че джипът се е карал самичък, само че Кристиан не е бил в него;
- Семейството на Кристиан е готово да поеме отговорността си, а съдът остава да реши, че не става дума за рисков човек, а за юноша, който инцидентно е объркал педала на спирачката с този на газта.
- В залата ще стои смирено и непретенциозно и неговата 20-годишна избраница, която е била в джипа по време на злополуката, само че по нищо не е схванала, че зад кормилото седи тежко надрусан човек!

Междувременно, хей така, апропо, се оказа, че най-сърцатата защитничка на майката на Кристиан - Деси, е Ивет Добромирова и то по доста елементарна причина: нейната сестра е омъжена за брата на Деси и племенниците на Ивет са първи братовчеди на Кристиан. Та нищо чудно в тази ювелирна акция с примиреното и доброжелателно оставане на Кристиан в ареста, да взе участие и сериозен ПР експерт.

Сега, до момента в който е в ареста, хората действително няма към този момент против какво да стачкуват: няма по какъв начин някой да каже, че гаранция от примерно 200 хил.лв. е допустима, тъй като става дума за милионери; няма кой да се занимава с майката Деси, тъй като никой не знае повече от това, че не е подавала финансови доклади (а по въпроса сигурно доста хора към този момент работят за да покрият каквото трябва).

Милен е към този момент заровен, коронавирусът продължава да клати живота на милиони наранени от икономическите промени хора, а един от юристите на Кристиан съобщи в изявление, че доста неща не са изискали още от отбраната, само че последователно ще ги изискат и е значимо да се посочи от кое място тъкмо е пристигнал джипът, щото в случай че не знаем целия му маршрут, по какъв начин ще разберем за какво размазва колата на Милен?

Журналистката Лияна Панделиева, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР