Убиецът на Виктория Маринова е напуснал страната 2-3 часа след

...
Убиецът на Виктория Маринова е напуснал страната 2-3 часа след
Коментари Харесай

Съкварталците на изверга Северин: Минаваше за любовчия

Убиецът на Виктория Маринова е напуснал страната 2-3 часа след закононарушението, написа " Монитор “, като се базира на близки на жертвата.

21-годишният Северин Красимиров е минал граничния контролно пропускателен пункт " Дунав мост “ със личния си автомобил към 15,30 часа в събота, когато е осъществено изнасилването и убийството на 30-годишната жена. Казал е на чиновниците, че отпътува за Германия. Заподозреният е напуснал страната през Дунав мост при Русе и е отпътувал за страна към вътрешността на Европа.

Той е бил задържан нощес в дребния град Щаде на 60 км от Хамбург, където е живеела майка му. Северин, който е прочут и като Сейлядин, е живеел в квартал " Тракцията “ в Русе при вуйна си. В събота след закононарушението, което е осъществено към 11,30 часа, когато е изключен телефонът на Виктория, се прибрал в къщата в квартала с окървавени облекла. Живеещи в покрайнината са забелязали това, само че си помислили в началото, че някъде се е сбил. Окървавените облекла не са открити в дома на вуйна му, а единствено част от движимостите на Виктория. Мъжът се е изкъпал и се е качил на автомобила си.

По данни на близки на жертвата в Германия управляващите са му взели ДНК проба, откакто е задържан, и тази нощ е станало ясно, че има съвпадане и по взетите от мястото на закононарушението ДНК проби. В квартал " Тракцията “ се приказва, че минавал за любовчия. Не е бил женен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР