Убиецът на хазартния бос Коста Николов е бил пиян по

...
Убиецът на хазартния бос Коста Николов е бил пиян по
Коментари Харесай

Изплуваха шокиращи факти за екзекутора на хазартния бос и красивата Симона! Във фаталния 2 юни...

Убиецът на хазартния необут Коста Николов е бил пийнал по време на разстрела в Слънчев бряг. Михаил Станчев признал пред проверяващите, че е изпил 3 бири и половин бутилка бяло вино, преди невъзмутимо да екзекутира Миджурина в Мерцедеса му и след това да стреля в слепоочието на 22-годишната Симона Тодорова.

Количеството алкохол било съществено за организма на Михаил, който въобще не пиел. Това бе доказано и от неговия брат Николай, написа Флагман.

Във съдбовния 2-ри юни килърът няколко пъти се карал с новата си другарка Симона и по тази причина се наливал през целия ден. 22-годишната хубавица живеела 1 седмица в квартирата на Михаил в к-с „ Поло ризорт “, само че внезапно решила да се изнесе и да се реалокира в един от жилищата на шефа си в „ Сън Вилидж “. Симона няколко пъти отказвала да се види с ямболията, защото имала спогодба за вечеря с хазартния необут и негови другари.

Около 20:00 ч. полуделият от ревнивост палач тръгнал към дома на обичаната си. Там заварил на спешни Мерцедеса на предприемача, който чакал Симона да се подготви. Станчев се появил изведнъж пред апарт хотела, отворил вратата на немското возило и стрелял в главата на хазартния необут. След това се обърнал, опрял дулото на револвера в слепоочието на обичаната си и дръпнал спусъка още един път.

След изтезанието Михаил се качил на колата си и отпрашил към границата. Преди това обаче минал през квартирата си, където презаредил оръжието и се запасил с още един пълнител за револвера. Тогава взел и интернационалния си паспорт. Михаил няма пояснение за какво е стрелял по „ любовта на живота си “, както дефинира Симона пред проверяващите, твърди, че се опомнил някъде отвън Несебър.

По пътя към границата килърът провел един единствен телефонен диалог – със своя брат Николай.

„ Гръмнах ги и двамата! Ще оставя някъде колата, в нея има пари. Няма да се забележим повече!”, споделил Мишо на брат си, към този момент откакто е бил някъде към Елхово. След това изключил телефона, очевидно с цел да не го проследят.

Михаил е задържан на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “, откакто единствено минути по-рано е разгласен за общодържавно търсене. 37-годишният мъж е закопчан със зареден Макаров, който е бил в кобур при задържането му. Освен това в Опела на ямболията са открити 36 патрона и пълнител за служебния револвер на Михаил, с който разстрелял Миджурина и Симона.

В момента Станчев се намира зад решетките, откакто неговият юрист не апелира мярката му за неотклонение. Михаил направи признания за убийството на хазартния необут, само че не и за стрелбата по Симона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР