Убиецът на Алекс от Бяла получи 20 години затвор на

...
Убиецът на Алекс от Бяла получи 20 години затвор на
Коментари Харесай

Близки на убития Алекс от Бяла искат справедлива присъда

Убиецът на Алекс от Бяла получи 20 години затвор на първа инстанция и 3 години на втора инстанция, като се чака решението на трета. Днес близки на починалото момче и поданици на Бяла се събраха на безмълвен митинг пред Върховен касационен съд.

“На 15 юли сутринта той потегля да се прибере с рейс след дискотека. Група хора му поискали цигара, той не пушеше и им го е споделил. Един от побойниците му е споделил “мръсен българин, не искаш да ни дадеш цигара, тъй като сме роми ли”. Следва скандал и побой, като един от групата го удря по главата, а Алекс пада на земята. Почива 9 дни по-късно. Нападателите му го оставят самичък пребит на земята”, напомни лелята на убития през 2017 година 18-годишен Алекс от Бяла.

“От съда направиха по този начин, че да излезе, че Алекс си е блъснал главата при рухване. Знаем, че няма да си върнем Алекс, само че желаеме обективна присъда ", разкри протестиращ пред Нова телевизия.

“Ако има съответни неоправдателни присъди няма да има толкоз престъпност. Искам единствено от съда да се слагат на наше място ", сподели чичото на умрелия Алекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР