Убиецът бе задържан и осъден на 20 години затвор, но

...
Убиецът бе задържан и осъден на 20 години затвор, но
Коментари Харесай

Натискат За Освобождаването На Касапина Полфрийман! Почерненият Баща На Жертвата: Ако Го Пуснат Ще Има Око За Око!

Убиецът бе арестуван и наказан на 20 години затвор, само че през вчерашния ден стана ясно, че той е подал молба в съда за предварително освобождение.

" Законът е подобен, че такова искане е разрешено да се прави. Въпросът е, че съгласно Полфрийман, други са отговорни за убийството на сина ми. Той е безочлив и не признава другите. Освен това е манипулативен. Дори се стигна до такава степен, че осъди България поради това, че няма положителни условия в пандиза ", безапелационен бе пред " България он Ер " Христо Монов.

През ноември 2016 година Джок Полфрийман съумя да осъди България в Европейския съд по правата на индивида. Тогава той получи 3500 евро обезщетение за нарушена независимост на словото, тъй като бил осъден дисциплинарно, откакто подал тъжба против надзиратели.

Негов юрист пред съда в Страсбург тогава беше Красимир Кънев - ръководител на Българския хелзинкски комитет (БХК). През 2015 година организацията номинира Полфрийман за човек на годината, тъй като защитавал правата на наказаните, само че след бурната отрицателна социална реакция, смени предлагането си.

Христо Монов твърди, че не се е интересувал за събитията към Полфрийман, откакто той бе вкаран в пандиза.

" Ако съдът реши да освободи австралиеца ще се съобразя с това решение и ще се върна към други кодекси на човешки взаимодействие - като Стария завет. Око за око, зъб за зъб, нищо, че съм на 60 години. И аз съм служил в специфичните елементи и си припомням някои неща ", добави той.

Приятелите на Андрей Монов пък провеждат през днешния ден кротичък митинг пред Съдeбната палата в София.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР