Убиец, изтезавал до смърт млада майка с кучешка верига, е

...
Убиец, изтезавал до смърт млада майка с кучешка верига, е
Коментари Харесай

Уязвима жена ще се омъжва за мъж, убил млада майка с кучешка верига! Близките й треперят!


Убиец, изтезавал до гибел млада майка с кучешка верига, е отвън пандиза и в този момент възнамерява да се ожени за извънредно уязвима жена, споделят неини другари. Дейвид Крейги тероризирал Соня Тод цели пет часа, преди тя да почине. Извергът бе наказан на шест години затвор през 2008 година в Шотландия. В момента Дейвид има връзка с 31-годишна жена, която има съществени проблеми с психологичното здраве, оповестява Daily Record, представена от Блиц.

``
реклама

Новата му възлюбена приказва онлайн за алкхолизма, синдрома на недостиг на вниманието и хиперактивност, разстройство на личността и поведенчески проблеми, както и за прочувствената неустойчивост. Тя се мести в разнообразни хостели в Глазгоу и постоянно пуска видеоклипове онлайн от тях. Жената страда от раздвояване на личността.  Не е известно по какъв начин двамата са се срещнали, само че те са били дружно в продължение на няколко месеца и имат намерение да се оженят следващата година, което тревожи доста от приятелите на дамата. Убитата Соня По думи на околните й килърът употребява разнообразни псевдоними и се възползва от нея, защото тя е доста уязвима.

Понякога дамата си фантазира, че е 4-годишно момиченце на име Стейси, а Дейвид упорства тя да го назовава " баща ". Близките на дамата я предупреждавали доста пъти какъв рисков принудител е той, само че тя споделя, че не я интересува.  Дейвид подложи 21-годишната Соня на безмилостна 5-часова офанзива, по време на която той употребявал верига за кучета. Нараняванията на дамата били многочислени. Убитата майка остави сираче 6-годишна щерка. 


 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР