Uber продължава да прави стъпки към подсилване на сигурността на

...
Uber продължава да прави стъпки към подсилване на сигурността на
Коментари Харесай

Uber с нови стъпки за защита на потребителите в Европа

Uber продължава да прави стъпки към укрепване на сигурността на пасажерите в Европа. Потребителите към този момент могат да оставят мнения в приложението по отношение на тяхното пътешестване.
Освен това измежду новите функционалности на приложението е и опцията за повикване на незабавна помощ. От Uber допълниха, че водачите ще би трябвало да се вписват в системата двукратно като спомагателна мярка за сигурност.

Сред част от нововъведенията са още опцията за „ доверени контакти ”. Чрез нея потребителите ще могат да видят дали техен прочут е употребяват въпросния водач и каква оценка му е сложил. На приложението на потребителите пък към този момент ще бъде допустимо да се види и ограничаването на скоростта на пътя, по който се движат, както и тяхната момента скорост в колата.

Експертите регистрират, че по този метод Uber ще пробва да усъвършенства ненапълно противоречивата си известност. Неотдавна компанията си върна лиценза на такси транспортьор в Лондон, само че обществото още не е изцяло уверено в сигурността на този вид транспорт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР