Убедителният лидер във Висшата лига – Ливърпул, продължава да ниже

...
Убедителният лидер във Висшата лига – Ливърпул, продължава да ниже
Коментари Харесай

19 точки актив отвори широко пътя на Ливърпул към 19-ата

Убедителният водач във Висшата лига – Ливърпул, продължава да ниже победа след победа, наказвайки към този момент всеки един собствен съперник в Англия за сезон 2019/20 - нещо, което тимът не е правил от края на ХIХ-и век, когато тимът се състезава във второто равнище на футбола на Острова. Това стана факт, откакто мърсисайдци изиграха своя отсрочен мач от 18-ия кръг против Уест Хем в Лондон и взеха триумфа като посетител с 2:0 на „ Олимпийския стадион” в столицата. Изключително мощен мач за хората на Юрген Клоп изигра Мохамед Салах, който вкара първо от дузпа в 35-ата минута, а в 52-ата подаде за Алекс Окслейд-Чембърлейн, който на процедура оформи крайния резултат при визитата. Така отборът от града на Бийтълс оформи 70 точки в своя актив от 72 вероятни и направи актива си пред втория Манчестър Сити цели 19 точки, като до края на акцията има за изиграване още 14 срещи.

Уест Хем, от своя страна, ще би трябвало да се бори със „ зъби и нокти” за своето оцеляване, като има 23 точки и е 17-и, колкото има и първия тим под чертата Борнемут.

Срещата е с начален час 21,45 и ще може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG, както постоянно, ще следи всичко забавно на „ Лондон Стейдиъм” за вас с текст и богато видеосъдържание.

Юрген Клоп прави една-единствена смяна за сметка на триумфа над Уулвърхемптън през предишния кръг, като Дивок Ориги повежда офанзивата на отбора, откакто Садио Мане е контузен и е навън за дуела. Карето в отбрана е построено от Александър-Арнолд, Ван Дайк, Гомес и Робъртсън, а Хендерсън, Вайналдум и Окслейд-Чембърлейн се завръщат също, откакто почиваха против Шроузбъри Таун за ФА Къп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР