„Убеден съм, че сте добре подготвени. На това състезание представяте

...
„Убеден съм, че сте добре подготвени. На това състезание представяте
Коментари Харесай

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов пожела успех на отбора на военните спортисти в Седмите световни военни игри в Китай

„ Убеден съм, че сте добре готови. На това съревнование представяте освен вашите умения, само че и Българската войска. Затова ви поисквам триумф и на добър час ". С тези думи министърът на защитата Красимир Каракачанов се обърна към българските участници в Седмите международни военни игри в У Хан, Китай, които бяха изпратени през днешния ден, 7 октомври, с публична гала в Министерството на защитата. Министър Красимир Каракачанов подари на всеки един от състезателите икона на Свети Георги - патрон на Българската войска с благопожелание за положително показване на спортния конгрес.
Заместник-началникът на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов изрече благодарност към командирите за полаганите грижи към военния спорт. Той благодари на спортистите за тяхната отдаденост и отговорност при подготовката за идната международна конкуренция.
На церемонията участваха още заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов, аташето по защитата на Китайската национална република старши полковник Лю Вейдон, висши военни и други
От името на военните спортисти майор Илия Куцаров изрече признателност за обезпечената подготовка и опция за присъединяване в спортната конкуренция в Китай с думите: „ Ние ще дадем всичко от себе си и ще представим почтено Българската войска ".
Българската делегация за Световните военни игри включва 36 души, от които 22-ма спортисти в 8 типа спорт, треньори, съдии, ръководители и публични лица. Спортната конкуренция ще се организира в У Хан, Китай, от 18 до 27 октомври 2019 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР