Убеден съм, че ще успея, успявал съм навсякъде, с тези

...
Убеден съм, че ще успея, успявал съм навсякъде, с тези
Коментари Харесай

Тен Хаг: Ще върна славата на Манчестър Юнайтед

" Убеден съм, че ще съумея, успявал съм на всички места ", с тези думи в изявление за " Sky Sports " мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг твърди обществеността, че ще върне славата на " червени дяволи ".

Преди мача от втория кръг на Висшата лига Тен Хаг приказва пред Sky Sports за задачите на " алените дяволи " и възможностите им да завоюват купата.

Първият кръг от новия сезон върна почитателите на Юнайтед към суровата действителност. Поражението от Брайтън беше разочароващо, а неубедителният трансферен прозорец, неналичието на тактика, неналичието на проект в допълнение унищожават вярата на почитателите. Изглежда, че с всеки нов управител обстановката се утежнява, само че Тен Хаг твърди, че може да се оправи.

" Ако заставам тук четири години, сигурен съм, че ще печеля най-малко една купа. Не мога да желая самообладание от почитателите, уповавам се те да бъдат търпеливи, тъй като желаят печеливш тим и по тази причина съм тук. Все отново би трябвало да го донеса. Този развой лишава време ", сподели нидерландецът.

Той направи изказване, сходно на това, което Юрген Клоп направи при идването си в Ливърпул. Германецът получи задоволително време, с цел да върне Ливърпул на върха, Тен Хаг може да няма подобен шанс.
 Тен Хаг: Утре ще реша дали Роналдо ще стартира като титуляр
Тен Хаг: Утре ще реша дали Роналдо ще стартира като титуляр

" Това е мое решение и ще го запазя за себе си "

" Много неща бяха неприятни в първия мач. Започвайки от резултата, само че и от представянето. Не бяхме положителни в доста неща. Това е обикновено за началото на сезона. Бяхме положителни в подготовката, само че в този момент ни липсват двама играчи.

В изявлението Тен Хаг приказва за Кристиано Роналдо, Кристиан Ериксен, прехвърляния, само че и за това, че е наясно със задачата, която има в този момент в Англия, откакто дойде от Аякс.

" Това е огромно предизвикателство и знаехме това и преди. Отнема време, а във футбола от време на време нямаш време за такова огромно предизвикателство. Връщането към победния път е дълготраен развой и изисква доста работа, добра тактика, верните хора и работа ден след ден ", добави Тен Хаг.

Юнайтед гостува на Брентфорд през днешния ден от 18:30 и би трябвало да стартира да печели незабавно, в случай че желае да се върне на върха.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР