Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в

...
Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Русия ще се намеси в изборите у нас

Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България. Виждам какво се случва в страните от Европейски Съюз, какви са терзанията им. В някои от министерствата в страните членки се сътвориха специфични звена, които да работят тъкмо за тази пропагандна активност, която вършат.

Комисията за надзор над службите за сигурност ще направи чуване на способените органи и институции по отношение на отравянето на предприемача Емилиян Гебрев и информациите за съпричастност на причинителя със случая „ Скрипал “.

Българските служби към този момент са в контакт с английските си сътрудници във връзка на информацията, че офицерът от военното разузнаване на Русия - Сергей Федотов, обвързван със случая " Скрипал “, е бил в България няколко дни преди случая с отравянето на Гебрев.

Когато излиза информация в избрани медии, че сътрудник на съветското военно разузнаване под псевдонима Сергей Федотов е обвързван с отравянето на предприемача, напълно обикновено и закономерно е Народното събрание да има съответната осведоменост от способените органи. Затова в четвъртък ще има такава среща.

Убеден съм, че по този метод ще можем да ограничим опцията за някакви спекулации и че ще може да се приказва всъщност и за взаимоотношението, което имаме с нашите европейски сътрудници.

Трябва да разберем първо дали има съвпадане на датите и интервалите, в които е посещавал страната ни и Англия. За Англия към този момент е открито, че е имало наличие на този чиновник на службите на Русия. Ако има сходно наличие в същия интервал в България, когато съответствува с проблема „ Гебрев ”, тогава ще има доста забавни въпроси, които ще бъдат заложени на способените органи и на тези, които би трябвало да отговорят.

Така поднесената информация за обява от венецуелски народен представител в „ Туитър ”, че е имало опит да се изнесат активи на „ Петролеос де Венесуела ” в България, наподобява част от хибридна война. Не изключвам обаче вероятността венецуелските управляващи да употребяват сходни подходи за изнасяне на държавни средства зад граница.

При такива тоталитарни общества, когато обстановката е сериозна и когато се приказва към този момент за промяна на режима, несъмнено, че това са методите. А това е правено и от българската комунистическа партия, когато в действителност към този момент приключваше тяхната епоха и трябваше да подхващат дейности за изнасяне на капитали отвън страната, с цел да може по-късно под една или друга форма да си влизат към този момент като вложения в страната.

През 2016 година избрахме президент, който не си съблюдава правилата. Той беше номиниран от Корнелия Нинова по плана " Решетников “ (руски военачалник от запаса, някогашен резидент на съветското външно разузнаване в България, бел.ред.).

Избрахме човек, който не си съблюдава правилата, които изповядва до 2012 година След 2012 година има смяна във възгледите на президента Радев, когато той има намерение да се занимава с политика.

Президентът търси непрекъсната борба с държавното управление и Народното събрание. За три години какъв брой пъти президентът Радев се е обърнал от трибуната на българския парламент? Държавният глава би трябвало да разбере, че външната политика се образува от държавното управление.

Начинът, по който президентът съобщи своята позиция, в допълнение основава напрежение и предпоставки за разделяне в обществото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР