„Убеден съм, че при всички положения щях да напусна ГЕРБ.

...
„Убеден съм, че при всички положения щях да напусна ГЕРБ.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: При всички положения щях да напусна ГЕРБ

„ Убеден съм, че при всички положения щях да напусна ГЕРБ. Това, което видях по време на Европейската акция, ми даде претекстовете да отида при Борисов и да му кажа, че в случай че не се върнем в интервала, в който бяхме първоначално, аз напускам”, съобщи в ефира на „ Здравей, България” по Нова ТВ водачът на бъдещата партия „ Републиканци за България” и някогашен втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той изясни, че абсурдът към жилищата му не е единствената причина за отдръпването му от ръководещата партия.

„ Аз не считам, че съм нарушил закона и съм направил нещо неправилно. Но когато се сътвори тази обстановка, единственият рационален вид беше да се отдръпва. Колкото по-нависоко си, колкото по-независим си, естествено, ще се търсят повече компрометиращи обстоятелства и сюжети, които да те дискредитират”, сподели Цветанов.

Според него са преминати граници, а той е бил буфер, който е понасял доста негативи от решенията на един човек.

За него политиката е идея, такава е и новият му политически план. Цветанов призна, че в предишното е допускал неточности, които няма да допусне да се случват още веднъж.

" Аз не съм предал ГЕРБ, просто ГЕРБ съобщи всички тези полезности. Това съгласно вас изменничество ли е? Не е, изменничество е, в случай че останеш и продължиш да правиш нещо, което е срещу твоето чувство и битие на политическата сцена ", сподели той.

Цветанов отхвърли всевъзможни обвинявания по отношение на фотосите от спалнята на премиера Борисов. Според него тезите на ръководещата партия са антикризисна мярка.

„ Това са толкоз несъстоятелни тези. При всички положения не мога да бъда аз, не може да бъде и мъж. За да снимаш човек, който спи, би трябвало да имаш достъп до спалнята му. Няма по какъв начин при премиера това да бъде мъж. Влизането във вилата, в която обитават президентът и министър председателят, и достъпът до по-личните пространства, се охранява от НСО”, сподели той. Според него отговорът на въпроса кой снима премиера би трябвало да пристигна или от самия него, или от проверяващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР