Убеден съм, че ПП „Републиканци за България“ ще бъде незаобиколим

...
Убеден съм, че ПП „Републиканци за България“ ще бъде незаобиколим
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Ще бъдем незаобиколим фактор в политиката

Убеден съм, че Политическа партия „ Републиканци за България “ ще бъде незаобиколим фактор в политиката. За малко време дружно създадохме в действителност мощен екип, който сплотява хора с политически опит, специалисти и нови лица. Обръщаме се към всички български жители в страната и чужбина, които търсят нормалността и разговора в политиката. Длъжни сме да върнем институционалния разговор, доверието в институциите, да спрем опълчването и борбата – по тази причина Политическа партия „ Републиканци за България “ е алтернативата. Това сподели на работна среща във Видин ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

В срещата участваха краткотрайният координатор на партията за област Видин Албена Георгиева, Огнян Ценков – член на Изпълнителния съвет на „ Републиканци за България “, както и представители на новоизграждащите се общински структури.

„ Радвам се, че в област Видин членовете на нашата партия към този момент са стотици, че ежедневно одобряваме заявки на хора, поискали да бъдат част от нашия политически план “, съобщи Цветанов.

Вие сте част от мощния екип на нашата партия. Благодаря на Огнян Ценков, който бе един от положителните кметове в мандат 2015 – 2019 на локалната власт. Той пое община Видин в извънредно тежко финансово положение, за четири години съумя да я укрепи финансово и да върне милиони задължения. Няма по какъв начин да не обърна внимание на огромните планове, осъществени във Видин в неговия мандат – обновената централна пешеходна зона, осъвременените учебни заведения, реставрираният спектакъл. Това е очевидно и няма по какъв начин да се отхвърли. Както и фактът, че Албена Георгиева, която като регионален шеф работеше еднообразно добре с локалната власт в област Видин. За това считам, че тя може да реализира координацията и разговора с представители на всички общини, с цел да се подготвим за един водещ резултат на идните избори, съобщи ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Община Видин завоюва националния конкурс „ Сграда на годината 2020 година “ в категория „ Образование “ за плана си „ Консервация и реституция на постройката на СУ „ Цар Симеон Велики “. Общината получи и приз в категорията „ Проекти свързани с развиването на градовете “ за повсеместен принос в развиването на градската среда. Отличията в най-популярното и влиятелно събитие в областта на капиталовите планове в строителството и архитектурата в България са най- положителното доказателство за сполучливата работа на Огнян Ценков като кмет на Видин в мандат 2015 – 2019г.

Цветанов благодари на Десислава Иванова, кмет на едно от най-големите обитаеми места в община Видин – с. Капитановци за кардиналната и почтена позиция.

Това търсим в младежите – почтеност и храброст. Десислава получи изключителното доверие на хората от с. Капитановци. Тя завоюва локалните избори с над 93%, което приказва най-добре за нейната работа. Деси избра да бъде част от „ Републиканци за България “, тъй като не можа да одобри измяната и подмолните покупко-продажби в политиката, уточни Цветан Цветанов и изрази задоволство и от позициите на общинския консултант от ОбС-Видин Калин Каменов и ръководителя на ОбС-Ново село Иво Вергилов.

„ Имаме сила за смяна, подготвени сме да даваме решения, чуваме гласа на специалистите. Работим по секторните политики и ще представим най-хубавата управническа стратегия “, безапелационен бе Цветанов.

Албена Георгиева и Огнян Ценков подчертаха, че Политическа партия „ Републиканци за България “ скоро ще има структури във всички общини на област Видин.

Работим интензивно и въпреки ситуацията да не разрешава срещите ни с доста хора, посланията за смяна и разговор ще доближат до нашите съграждани, безапелационен бе Ценков.

Албена Георгиева изрази възмущението си от реваншизма и опитите за заплашване от страна на ръководещите към хората, които търсят опция.

Как да разясня дисциплинарното уволняване в тази тежка за всички конюнктура и дни преди светлите Коледни празници на един 60-годишен човек? „ Наказан “ поради това, че е мой татко!, попита Георгиева.

''Отворени сме към всички, които желаят смяна и разговор. Към всички, които желаят да работят за развиването на района. В началото на януари ще бъде открит офисът на партията ни във Видин'', обявиха още Георгиева и Ценков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР