Убеден съм, че листата на ГЕРБ и СДС ще бъде

Убеден съм, че листата на ГЕРБ и СДС ще бъде ...

Цветанов: Листата на ГЕРБ и СДС ще бъде много успешна, защото това са качествени, доказали се хора.


Убеден съм, че листата на ГЕРБ и СДС ще бъде много успешна, защото това са качествени хора, доказали, че могат да решават проблеми, хора, които се ползват с доверие. Това заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Той благодари на всички за подкрепата, която са оказвали досега и ще оказват и в бъдеще - представители на бизнеса и симпатизанти. Цветанов подчерта, че Лиляна Павлова е първата жена - регионален министър, и то успешна, доказала се в работата и по време на европейското председателство на България.Цветан Цветанов посочи, отбеляза, че ГЕРБ поема ангажимента пътят Добрич – Албена да бъде завършен още тази година, да се довърши околовръстният път на Добрич, както и да бъде изградена автомагистрала „Хемус”, която дава възможност за изключително голямо развитие за региона и Северна България. По думите му, както е било досега, и за в бъдеще основен акцент в работата ще бъде образованието, чрез подобряване на инфраструктурата. Цветанов заяви, че това се прави сега, като ще продължи и в бъдеще.„Всички ние сме ангажирани с предстоящата кампания, но нека да погледнем кой какво е направил, кой какво е обещал и кой какво е изпълнил в своя управленски мандат“, каза Цветан Цветанов.

Той подчерта, че когато има стабилност, може да продължи работата по политиките, които да отговорят на очакванията на гражданите, да се разпределят равномерно средства по общини и да се решават проблемите в секторните политики. „Много е важно на 26-ти да се поздравим с убедителна победа, защото тя ще даде възможност да продължи стабилността на страната и да се подготвим много по-добре за предстоящите местни избори“, подчерта Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg