Убеден съм, че Левски ще намери спонсори и то най-вече

...
Убеден съм, че Левски ще намери спонсори и то най-вече
Коментари Харесай

Павел Колев търси спонсори за Левски, отрича за тотото

Убеден съм, че Левски ще откри спонсори и то най-много поради това, което направиха почитателите в последните седмици”, съобщи изпълнителният шеф на „ сините “ Павел Колев пред Българска национална телевизия. Той разкри, че досега не е имал никакъв контакт с новото управление на Българския състезателен тотализатор по отношение на вероятно спонсорство на клуба от страна на тотото, каквито информации се появиха през вчерашния ден.

“Най-логичното, което чакам да се случи, е да успеем да притеглим нови рекламодатели. Ние и сега водим диалози с евентуални рекламодатели. Не съм водил диалози с Българския състезателен тотализатор, нямам никакъв контакт с новото управление на тотализатора. Ако има интерес от тях, чакам да бъде сбъднат някакъв контакт, в случай че въобще това е правилно. Имаме диалози с други евентуални рекламодатели, само че не мога да споделям детайлности, преди да има нещо официално”, добави Колев.

Той съобщи, че няма никакъв контакт с мажоритарния акционер на Левски Георги Попов и притежателя Васил Божков и разяснява предлагането на “Ефбет” да подкрепя финансово клуба, само че при промяна на собствеността. “Според мен това не е задоволително изискване. Благодаря на „ Ефбет “ за предлагането, то беше положително, само че не беше в моите пълномощия. Неяснотите са доста, за жалост, множеството от тях засягат отрицателно Левски, тъй като с изключение на обществен феномен, Левски въпреки всичко е и една частна компания, която действа по реда на Търговския закон и тези разпореждания доста ясно дефинират какъв е методът да се промени ръководството и мениджмънта на тази частна компания. В момента всичко стои в патова обстановка от отсъствието на мажоритарния акционер, който не е декларирал какви са желанията му. Нямам никаква връзка с господин Божков и господин Попов. Водя диалози само с досегашния спонсор Националната лотария, който показва предпочитание да продължи да ни оказва помощ, само че за момента това няма по какъв начин да се случи”, изясни Колев.

“Имаме министър председател, който се интересува от спорта, тъй че спасението на Левски може да мине и оттова. Но същинското избавление на Левски в дълготраен проект минава през публиката. Най-голямата мощ на Левски постоянно е била във фенската маса. Публиката на Левски е построила с голи ръце стадиона, който сега е наш дом. Не е реалистично да се чака почитателите да заплащат всяка вноска към НАП”, сподели още Колев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР