Убеден съм, че кандидатите за нови министри в областта на

...
Убеден съм, че кандидатите за нови министри в областта на
Коментари Харесай

Заев представя нови министри, ВМРО-ДПМНЕ искат оставката му

Убеден съм, че претендентите за нови министри в региона на финансите и подобряването на капиталовия климат ще бъдат сериозен подтик за потенциала на държавното управление, изключително в това неповторимо, скъпо време за страната, която чака интеграция в Европейски Съюз и НАТО, съобщи през днешния ден министър председателят Зоран Заев, говорейки пред депутатите, откакто предложи Нина Ангеловска и Хисен Джамаили за тези позиции.
След като Заев показа кандидатурите на Ангеловска и Джамаили, приказва депутатът от ВМРО-ДПМНЕ Илия Димовски. Той сподели, че страната е в политическа мъка, която би трябвало да завърши допустимо най-бързо и в този подтекст изиска оставката на премиера.
Заев отговори на това, като направи паралел по какъв начин е в този момент във връзка с прозрачността и работата на правосъдната система и по какъв начин е било по време на ръководството на ВМРО-ДПМНЕ.
На днешната 110-та сесия би трябвало да бъдат определени Кирил Колимишевски за заместник-министър на стопанската система, Елизабета Наумовска за заместник-министър на образованието и науката и Неджад Мехмедович за заместник-министър по политическата система и междуобщностните връзки.
Законодателите би трябвало да избират и нов вицепрезидент на Националната банка, за което е препоръчан Фадил Байрами.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР