Убеден съм, че именно заради евроскептицизма и заради това колко

...
Убеден съм, че именно заради евроскептицизма и заради това колко
Коментари Харесай

Борисов убеждава, че ЕС трябва да излезе с компромис и единен

" Убеден съм, че точно поради евроскептицизма и поради това какъв брой е значимо Европейски Съюз да излезе обединен след през днешния ден, ще реализираме нужния компромис от всички страни . " Думите са на премиера Бойко Борисов , който поставя големи старания да сближава позиции от Севера, Юга, Централна и Източна Европа.

Това декларира той от позицията на страна, която е в първата тройка на най-дисциплинираните страни във финансово отношение . Преговорите по новия европейски бюджет в Брюксел не престават четвърти ден. Последните диалози се състояха тази заран, като сега форматът е на двустранни и многостранни срещи и съвещания.

Министър-председателят Борисов подсети , че България е измежду страните с най-нисък външен дълг, постоянен фискален запас и до преди рецесията подбудена от пандемията от COVID-19 страната ни години наред е имала стопански напредък. Борисов посочи, че преди дни с единодушието на финансовите министри България влезе и в ERM II .

Борисов е отчаян от това, че не се разясняват здравната част на пандемията и ограничения за превъзмогване на пандемията. Премиерът настоя още в първия ден за образуването на обединен медицински протокол освен за страните от Европейски Съюз, само че и за Европа.

В противоположен случай по думите на Борисов можем да станем очевидци на същите компликации и трагични събития, които участваха в обръщенията на европейските водачи към своите жители при започване на пандемията. " Здравето и медицината би трябвало да са преди парите ", безапелационен беше министър председателят Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР