Убеден съм, че имам опита да преведа БНБ през тези

...
Убеден съм, че имам опита да преведа БНБ през тези
Коментари Харесай

Номинираният за управител на БНБ: Имам опита да преведа банката през тези критични времена

" Убеден съм, че имам опита да преведа Българска народна банка през тези сериозни времена ". Това разгласи ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров, който съобщи публично в коридорите на Народното събрание, че точно той е номинацията на Политическа партия за нов шеф на Българската национална банка. 

" След извършени срещи и полемики с другите парламентарни групи се съгласих моята номинация да бъде издигната. Очаквам да получа поддръжка и да влезем в една аргументирана полемика за бъдещето на Народната банка. В момента се намираме в доста значим миг, в който предстоят решения, които ще дефинират бъдещето на българската финансова система за години напред ", съобщи Гюров.

" Видяхме в предишното с парите на КТБ, с Българската банка за развиване, с тегленето на милиони левове в чували - да не могат да са вероятни в една съвременна, европейска страна. На този стадий това, което имаме потребност, е шефът на Българска народна банка да показва експертност, честност и поредност. Убеден съм, че имам опита да преведа Българска народна банка през тези сериозни времена ", добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР