Уайт: Преговорите с Чисора не вървят добреДилиън Уайт заяви, че

...
Уайт: Преговорите с Чисора не вървят добреДилиън Уайт заяви, че
Коментари Харесай

Уайт: Преговорите с Чисора не вървят добре

Уайт: Преговорите с Чисора не вървят добре
Дилиън Уайт съобщи, че договарянията с Дерек Чисора по отношение на реванш сред двамата не вървят добре и прикани своя съотечественик да реализират съглашение до края на седмицата. Британецът тренира за възможен реванш сред него и Чисора, който би се състоял на 22 декември, само че Чисора към този момент не се е съгласил на багра, макар назначението неотдавна на Дейвид Хей за негов управител. Уайт предизвести противника си, че в случай че той не се съгласи, ще потърси различен конкурент за дуела през декември.

,,Мисля, че би трябвало да се стигне до съглашение в идващите няколко дни, в случай че ще се бием с Чисора “, съобщи Уайт за Sky Sports.,,Има и други варианти, които обсъждаме с промоутъра ми Еди Хърн “, съобщи боксьорът.,,Феновете желаят да видят конфликт сред мен и Чисора и това е дуел, който аз бих желал да се реализира, с цел да го нокаутирам и затвърдя това, което остави подозрения в първия ни мач – кой е по-добрият “, сподели самочувствие Уайт.,,В момента договарянията не вървят по никакъв начин позитивно. Аз имам различни варианти, до момента в който това не е казусът при него. Битка с Антъни Джошуа стои на дневен ред, както и с други противници, аз съм на 30 години, тъй че имам доста варианти пред себе си “, съобщи британецът.

Уайт се надява новият управител на Чисора Дейвид Хей да форсира процеса по съглашение за мач сред него и Чисора.,,Хубаво е, че двамата работят дружно, само че Чисора няма никаква класа или морал “. Хей е същият, който го унижи преди на кръга. Мисля, че Чисора е загубен и търси Хей, с цел да го стабилизира “, показа усещанията си по отношение на съдействието сред Хей и Чисора той. „ Не бях сюрпризиран, по никакъв начин дори. Дерек е глупак, той не мисли разумно или от финансова позиция. Хей е по-голям експерт, работи по-логично и рационално от Чисора, само че Хей е и огромен егоцентрик “, продължи Уайт.

Относно възможните си противници при неуспех на срещата с Чисора, Уайт загатна няколко имена на боксьори.,,Доминик Бризийл, Луис Ортис, Адам Ковнацки, Джарел Мартин, всички тях – това са състезателите, против които съм подготвен да се удрям, тъй че дано забележим какво ще се случи. Еди договаря и с тях “, приключи британецът.

Уайт и Чисора се изправиха един против различен на професионалния кръг през декември 2016 година, когато Уайт завоюва по точки. Единствената загуба в кариерата на британеца е от неговия съотечественик и международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа година по-рано. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР