Уанда Нара - съпругата и личен агент на лидера при

...
Уанда Нара - съпругата и личен агент на лидера при
Коментари Харесай

Уанда Нара посочи цената на Икарди

Уанда Нара - брачната половинка и персонален сътрудник на водача при голмайсторите от началото на сезона в Серия “А” Мауро Икарди, съобщи, че в случай че някой от огромните европейски клубове желае да подпише с аржентинеца, ще би трябвало да извади “поне 200 милиона евро”. Сексапилната русокоска показа, че доста от топклубовете на Стария континент се интересуват от Икарди, само че той се усеща благополучен в Интер и в моменат мислите му са свързани с “нерадзурите”.

“Предпочитам да не издавам кой ми се е обаждал. Мауро мисли за Интер и е благополучен да бъде тук. Директорите знаят, че той е отказал на клубове, на които други играчи не биха отказали, тъй като носи в сърцето си цветовете на “нерадзурите”. Няма да отрека, че доста клубове се интересуват от него, доста повече, в сравнение с се говори”, показа пред “Кориере дело Спорт” половинката на Икарди.

Уанда Нара уточни и цената на намиращия се в суперформа нападател, който от началото на сезона в Серия “А” има 15 гола в 14 мача и дели първото място при топстрелците с Чиро Имобиле от Лацио. “Колко коства той? Поне 200 милиона евро”, съобщи Нара.

Освобождаващата уговорка в настоящия контракт на Икарди с Интер е 110 милиона евро и Нара съобщи, че не знае дали от клуба възнамеряват да внесат промени в договора му с концепцията сумата, записана в нея да бъде увеличена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР