У него са намерени общо 7 топчета от лекия наркотик

...
У него са намерени общо 7 топчета от лекия наркотик
Коментари Харесай

Какво се случва с подраствашите? Задържаха 15-годишен с 15 грама марихуана в Бургас

У него са открити общо 7 топчета от лекия опиат

Млад бургазлия, още ненавършил пълноправие, е бил арестуван нощес с 15 грама марихуана от чиновници на Второ районно управление (на МВР). Това е следващият случай на подрастващ, който си опетнява престъпното досие от ранна възраст. Ученикът се разхождал в региона на Операта в центъра на града към 18:30 ч., когато униформени решили, че би трябвало да му извършат инспекция.

Той посочил персоналната си карта, само че държанието му било меко казано съмнително и служителите на реда решили, че за това евентуално има причина. При осъществен непринуден обиск, при който младежът бил принуден да изпразни джобовете си, били открити общо 7 грама от лекия опиат с тегло от към 15 грама – количество, което даже надвишава това, което би могло пред съда да бъде счетено за „ персонална приложимост ”.

Всъщност използването на марихуана на такава възраст може да има дълготраен резултат върху душeвността на индивида, демонстрират проучвания. Макар така наречен „ опиат ”, който е узаконен в редица страни по света и в Европейски Съюз, да е един от най-безвредните, изключително съпоставено със синтетичната дрога като за жалост известните измежду младите амфетамин и метамфетамин, въпреки всичко дейната му съставна част е психотропно вещество, за което има данни, че при несъразмерна приложимост в ранна възраст, може да отключи психологични болести.

Ученикът не е престъпно проявен. Няма данни да е арестуван след намирането на 15-те грама марихуана у него. Работата по случая продължава, само че въпросът остава – какво се случва с днешните подрастващи?

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР