У нас все повече се установява мисленето, че партията е

...
У нас все повече се установява мисленето, че партията е
Коментари Харесай

Иво Христов: Необходимо е общонационално усилие срещу корупцията

У нас от ден на ден се открива мисленето, че партията е страна и се внушава, че всяко мнение, което не е с ръководещите, е подозрително. Демократична страна сме и всеки има право на мнение. В момента ръководещите държат болшинството, правосъдната система и имат въздействие върху огромните национални медии. При тази централизация на власт съществува и президентът, който се бори за правата. Това съобщи Иво Христов, шеф на кабинета на президента Румен Радев, който разяснява първата година от ръководството на президента в изявление за Българска национална телевизия.

"Наблюдаваме механично прегласуване на всяко едно несъгласие. Ветата на президента рядко биват чути, само че имахме триумф в мораторуима за медикаменти и закона за концесиите ", сподели още той.

"Разбира се президентът правоборства на ръководството на Бойко Борисов, само че дейностите му са напълно в интерес на жителите. Президентът Радев съобщи, че ще бъде обществен филтър на законите гласувани в Народното събрание ", добави Иво Христов.

"Корупцията е ключ към цялата българска драма и невъзможност. Корупцията е причина за бедността и неприятната администрация. Причината за напускането на хора от България не е недоимъка, а невъзможността за справяне с него. Необходимо е общонационално изпитание против корупцията ", сподели Христов.

"Българската политика по отношение на Турция е добра, както е от епохи. Трябва да поддържаме този стандарт ", разкри още той.

"За мен тази година беше сложна, аз също се изучавам в ход. Политиката е сходна на спорта. Това, че си упражнявал дълго не подсигурява нищо. И най-професионално квалифицираният политик не е застрахован против изненади ", показа политикът.

"За тази година на ръководство президентът Румен Радев не направи нито една неточност. Слабости да, само че неточности не ", приключи Иво Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР