У нас се вземат сериозни превантивни мерки срещу коронавируса. Тази

...
У нас се вземат сериозни превантивни мерки срещу коронавируса. Тази
Коментари Харесай

Коронавирусът не бил продукт на генно инженерство

У нас се вземат съществени превантивни ограничения против ковид. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия учен Ангел Гълъбов.

Той допусна, че в Италия най-малко от месец вирусът е навлязъл посредством безсимптомни инфектирани. Очевидно това в Италия не е от през вчерашния ден, не е от един инфектиран, счита той.

Симптомите на това заболяване са доста присъщи, посочи Гълъбов. При грипа има настинка, болки в мускулите, температура, кашлицата идва на втория път. При ковид няма ненадейно начало, сподели той. От първия миг има кашлица, която се усилва. Особеност е стъпаловидното повишаване на температурата. Често има и затруднено дишане.

Според него коронавирусът не е артикул на генно инженерство, а непринудено зародил.

Общопрактикуващият доктор Гергана Николова уточни, че лекарите вършат допустимо да отделят хронично болните си. В спешния щаб се вземали съществени ограничения. Ако се появи симптоматика на ковид, не отиваме в аптеката, не отиваме при персоналния доктор, а звъним по телефона. По-голям е стресът, по-голяма е суматохата, тъй като е нещо ново и до момента не сме се сблъсквали с него, сподели лекар Николова. За да можем да ограничим болестта, би трябвало да имаме отговорно гражданско схващане, съгласно нея. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР