У нас нямаше разбити фабрики за нелегални цигари от 2012

...
У нас нямаше разбити фабрики за нелегални цигари от 2012
Коментари Харесай

Тихомир Безлов разкри какво количество кокаин гълтат мулетата

„ У нас нямаше разрушени заводи за незаконни цигари от 2012 година насам ”, разяснява Тихомир Безлов в предаването „ Тази заран ” по bTV.

По думите му има съмнения, че огромен български производител е подал сигнала против последната разрушена фабрика за незаконни цигари. „ Има и изказвания, че той е подаден от холандски и британски служби ”, разяснява още Безлов.

По мотив разрушената интернационална група за трафик на опиати, която е пренасяла кокаин с мулета, Безлов разяснява, че опиатът е бил предопределен за България и Унгария.

„ Много малко се знае за тази съответна група ”, сподели той.

По думите му за мулета на дрога нормално се употребяват „ внятни ” хора, които могат да бъдат подготвени и вербувани да свършат тази работа.

„ Гълтачите гълтат към кило кокаин, което представете си какво изпитание е. Имаше един-два случая на умряли от разтваряне на кокаина в стомаха ”, напомни Безлов. Той посочи, че новите технологии разрешават да се гълтам специфични латексови капсули от 10-12 грама, като в някои даже има алуминиево фолио, което да заблуди рентгеновите апарати на летищата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР