У нас корейската марка Kia винаги е имала по един

...
У нас корейската марка Kia винаги е имала по един
Коментари Харесай

10-годишни джипки за 10 000 лв.

У нас корейската марка Kia постоянно е имала по един модел, който се продава изключително добре. През годините това бяха Sportage и Seed, само че всичко стартира с всъдехода Sorento. Когато се продаваше като нова, описите с чакащи клиенти трансфораха тази кола в един от мощните модели на марката.



Kia Sorento е просторна и тежка кола, която е обичайно готова за относително сложни терени и не се опасява от огромни ремаркета - оптималната им позволена маса е 2.8 тона. Най-добри са създадените след 2006 година екземпляри, които към този момент са оборудвани със серийна ESP система, а 2.5 литровият дизелов мотор е с увеличена мощ - от 140 на 170 конски сили.



Този автомобил е добър за цената си, само че има и дефекти. Механичната скоростна кутия е едвам с пет предавки, а автоматикът е единствено с четири. Поддръжката на тази кола никога не е евтина, а проблемите с хидравликата на кормилото не са необичайност. Въпреки това десетгодишни екземпляри се намират на цена от към 10 000 лева Вижте ги ТУК .

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР