У нас има образователен проблем – смята се, че няма

...
У нас има образователен проблем – смята се, че няма
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Мнозинство за промени в бъдещия парламент няма да има, без подкрепа от БСП

У нас има учебен проблем – счита се, че няма демократи отвън крайната десница, което е забавен парадокс. Всъщност демократи може да има в цялата политическа палитра. Ако изключим ГЕРБ, болшинство за реализиране на действителни промени в бъдещия парламент няма по какъв начин да се направи, без хора от Българска социалистическа партия. И още нещо, против което ще скочи по-необразованата част от българския народ: смяна в конституцията не е допустима без гласовете на Движение за права и свободи. Проста математика. Говоря нещата такива, каквито са, без значение дали са приятни или не.

Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ адв. Николай Хаджигенов от Отровното трио.

Вижте цялото изявление с адв. Хаджигенов тук:

Кои и какви са хората, които стоят зад Отровното трио в съюза с Изправи се.БГ?

Защо Хаджигенов, Бабикян и Минеков не сътвориха личен политически артикул?

Какво значи успореден ЦИК и изпълним ли е той в границите на оставащото време до изборите?

Каква е тактиката на новата коалиция по фигурата на основния прокурор?

Защо Манолова и Триото избраха предизборната коалиция?

Как Триото вижда смяната, с цел да се стигне до сърцето на модела?

В изявлението адв. Хаджигенов сподели още:

Повечето хора не си дават сметка какъв отблъскващ зложелател имаме - с милиарди, със структури, с властови принадлежности, с измами, неистини и закононарушения. Ние сме елементарни хора от улицата, единственият ни късмет е да се съберем, да затворим ръката в пестник и да го ударим. Иначе най-вече да предизвикаме гъдел.

Отлъчването ни е направено от трийсетина души. Те един път ни анатемосаха, след това отлъчиха, самоотлъчиха и най-после ни поканиха още веднъж на митинги. Странна шизофрения. Нормално е хората да бъдат разнообразни. Хареса ми терминът коалициология, в България сме 7 млн. индивидуалисти, и коалиция е странна дума, в случай, че всеки е самичък за себе си.

По принцип се стремим да вършим нещата ексцентрично. Очевидно това, което е признато да се прави не работи. В следизборните обединения нормално политиците декларират, че народът по този начин ги е подрадил и нямат различен избор. Отказвам да бъда политик от вида на тези от последните 30 години. Затова и направихме обединението предизборна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР