Tánaiste Micheál Martin ще участва в срещата на върха на

...
Tánaiste Micheál Martin ще участва в срещата на върха на
Коментари Харесай

Tánaiste ще предаде „дълбока загриженост“ за Газа на срещата на върха на ЕС

Tánaiste Micheál Martin ще взе участие в срещата на върха на външните министри на Европейския съюз в Брюксел в понеделник, където се чака да види дали Европейски Съюз може да сложи напън върху Израел да спре дейностите си в Газа.

Тъй като локалните здравни управляващи споделиха, че 25 000 палестинци са били убити от началото на израелската интервенция, господин Мартин сподели, че ще види какво може да се направи в Европейски Съюз равнище „ за оказване на по-силен напън върху Израел да спре “.

Съветът ще се концентрира както върху експанзията на Русия против Украйна, по този начин и върху обстановката в Близкия изток.

Ще включва задължения с външни министри от Израел, Саудитска Арабия, Египет, Йордания, Палестина и Украйна и генералният секретар на Лигата на арабските страни.

 

По време на полемиката за Газа господин Мартин би трябвало да повтори „ дълбоката угриженост “ на Ирландия по отношение на заплахата, пред която са изправени хората в Газа, и нейния апел за неотложно филантропично преустановяване на огъня.

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР