Тюрбан кърпата е истински хит в домашната грижа за косата.

...
Тюрбан кърпата е истински хит в домашната грижа за косата.
Коментари Харесай

Знаеш ли, че задължително трябва да имаш кърпа за тюрбан?

Тюрбан кърпата е същински шлагер в домашната грижа за косата. Той оказва помощ за изсушаване на косата ви, оказва помощ на съставките да обхванат по-дълбоко в косата и поддържа голям брой процедури за грижа. Тюрбанът е освен доста удобен, само че и наподобява извънредно изискан. Как да го носите? Ние съветваме.

Тюрбан или забрадка? Това е въпросът!

Когато става въпрос за грижа за косата, изборът на подобаваща козметика не е всичко. Много е значимо да ги подсушавате усърдно след всяко измиване. След измиване на косата, триете ли я в забрадка? Това е неточност, която може да повлияе на положението на косата ви. Разтриването с забрадка унищожава ворсинките и ги прави по-чупливи, матови и нацепени. Тънката, суха и къдрава коса е изключително уязвима на увреждане. След търкане с забрадка косата става къдрава и се заплита от търкане. Защо кърпата може да повреди косата ми? Знаете ли, че обичайна забрадка има нишки, които са подредени в дребни бримки? При избърсване те се захващат за дъги на косата, заплитат се, статични и водят до цепене на косъма. Хавлиените кърпи, макар обстоятелството, че са доста меки и приятни на досег, не би трябвало да се употребяват върху главата. Хавлиената забрадка не е дишащ материал.

Тюрбаните са артикули от мека материя, която не поврежда косата и е дишаща. Кройката разрешава комфортно потребление и елементарно обличане. Справедливо е да се каже, че тюрбанът е многофункционален. Използва се за сушене на косата, обвиване на главата по време на козметични процедури (перфектен е за нанасяне на маска, напръскване или омазняване). Предотвратява заплитането, накъдрянето и статиката. Освен това, след изсушаване е доста по-лесно да се разплете косата.

Предназначение на тюрбана за коса:

Тюрбаните за коса имат няколко предопределения. Основното им обаче е за подсушаване на косата след взимане на душ. Това е отличен метод да намалите времето, което е нужно за сешоар, а също и вредата от продължителното сушене. И тъй като кърпите тюрбан нормално се закопчават с копче, те стоят закрепени на главата, а ръцете ви ще останат свободни за другите женски ритуали: да си извършите да вземем за пример маска за лице, да се гримирате или да нанесете лосион на тялото да вземем за пример.

За какво друго да употребявате тюрбан забрадка за коса?

- в случай че косата ви е с изработен стайлинг, ползвайте я, с цел да предпазите косата си от влага по време на душ

- в случай че ходите на басейн, може да се подсушите след плуване
Хиджабът и тюрбанът станаха част от униформата в армията на Съединени американски щати
Жените мюсюлманки в американската войска към този момент публично ще могат да носят хиджаб (покривало, което закрива цялото тяло и косата), който...
Прочети повече
- в случай че готвите, ще ви помогне да се предпазите от миризми и от отлагания на фини частици във въздуха

- когато сте на СПА

 

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР