Тялото на внучката на Робърт Ф. Кенеди, която изчезна в

...
Тялото на внучката на Робърт Ф. Кенеди, която изчезна в
Коментари Харесай

Проклятието Кенеди: Загина още един член на семейството

Тялото на внучката на Робърт Ф. Кенеди, която изчезна в четвъртък, до момента в който с дребния си наследник караше кану, е било намерено, оповестяват американски медии.
40-годишната Мейв Кенеди Маккийн и осемгодишният ѝ наследник Гидиън изчезнаха в големия залив Чесапийк в Мериленд. Тя и момчето  отишли с кану да извадят топка, паднала във водата, само че наподобява са били пометени от мощни течения и ветрове.
Тялото на Маккийн е открито на повече от две благи от разположения на брега дом на майка ѝ Катлийн Кенеди Таунсенд, където фамилията е отседнало, с цел да се изолира по време на епидемията от ковид. Специалисти са разкрили тялото ѝ благодарение на авиационна и подводна сонарна технология. Все още се търси тялото на момченцето, оповестява " Вашингтон пост ".
Това е последната глава за разтрошаване на сърцето за политическата династия на Кенеди, която претърпя голям брой нещастия след убийството на президента Кенеди в Далас през 1963 година
68-годишната Кенеди Таунсенд е дъщерята на Робърт Ф. Кенеди, общоприет прокурор на Съединени американски щати в администрацията на брат му Робърт Ф. Кенеди. Той беше погубен през 1968 година, до момента в който участваше в предизборна акция за президент пет години след гибелта на брат си.
Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР