Тялото на възрастната жена, която изчезна при наводнението в нощта

...
Тялото на възрастната жена, която изчезна при наводнението в нощта
Коментари Харесай

Открито е тялото на изчезналата жена в потопа в Бургаско

Тялото на старата жена, която изчезна при наводнението в нощта на 24 против 25 октомври в Бургаско, е било намерено в сряда сутринта в Мандренското езеро, оповестиха от бургаската полиция.

Две седмици продължи търсенето на 67-годишната жена от с. Черни връх, която бе отнесена от пороя. Тялото й е разпознато.

С нейната гибел жертвите на водния пъкъл станаха пет, откакто незабавно след наводнението бяха открити телата на възрастни две дами и мъж, а преди ден в болничното заведение умря брачният партньор на изчезналата жена.

За справяне на тежките последствия от стихията държавното управление отпусна 1 млн. лева на най-пострадалите общини Камено и Бургас.

Самата община Бургас отпусна 168 хиляди лв. за потърпевшите региони от наводнението, съобщи Българска национална телевизия. По предложение на кмета Димитър Николов общинският съвет гласоподава в началото да бъдат дадени 100 хиляди лв., а останалите 68 хиляди лева да се обезпечат от наличните средства в общинския фонд за превъзмогване на последствия от бедствия и повреди за тази година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР