Тялото на управляващия директор на авиационната индустрия на Корпорацията за

...
Тялото на управляващия директор на авиационната индустрия на Корпорацията за
Коментари Харесай

Пореден руски олигарх почина при мистериозни обстоятелства - Свят

Тялото на ръководещия шеф на авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния изток и Арктика Иван Печорин е намерено в региона на нос Игнатиев.

По предварителна информация Печорин, в положение на алкохолно замайване, е паднал зад борда на развлекателна лодка.

Трагедията се разиграла на 10 септември, когато Печорин и негови другари тръгнали на разходка с катер. По свидетелства на очевидци всички се качили на лодката пийнали. Веселбата траяла и на борда. Олигархът решил да се изкъпе, което провокирало недоволството на капитана. Той изрично не желаел да плава по мрачно, оповестява База в телеграм канала си. 

Иван Печорин паднал от предната палуба в региона на нос Игнатиев и това не можело да се види от мостика. Твърди се, че лодката се е движела с висока скорост. 

Капитанът обърнал катера към брега. Тялото на Печорин е открито два дни по-късно. 

От началото на годината осем съветски милиардери починаха при мистериозни условия. Петима от тях са част от управлението на " Газпром ", един е от " Лукойл ". Председателят на съвета на шефовете на " Лукойл " Равил Улфатович Маганов почина след рухване от шестия етаж на болница в Москва.

По-рано т. година през май при загадъчни условия при спиритуален сеанс при шаман против алкохолизъм умря някогашният топ-мениджър от " Лукойл ". През април на Университетския проспект в Москва в жилището му беше открит трупът на някогашния вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев и телата на жена му и щерка му, който той първо бил прострелял.

Според съветските управляващи става дума за произшествия или самоубийства.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР