Тялото на петгодишно момче е намерено да гушка домашно куче,

...
Тялото на петгодишно момче е намерено да гушка домашно куче,
Коментари Харесай

Пожар в Бенидорм: Тялото на 5-годишно момче е намерено да гушка домашен любимец, докато умира до баща си и баба

Тялото на петгодишно момче е открито да гушка домашно куче, откакто е умряло дружно с татко си и баба си в пожар покрай Бенидорм.

Пламъкът избухна през 11-ия етаж на 24-етажна постройка във Вилахойоса, Испания, в ранните часове на понеделник (4 март), като жена чу да крещи " помощ, помощ, апелирам! " съгласно свид. Полицията удостовери, че още 15 души са ранени, в това число служител на реда, и всички с изключение на един се нуждаят от болнично лекуване за поемане на пушек. Смята се, че тричленното семейство е било хванато в капан.

Смята се, че фамилията е испанско. Гражданската армия удостовери известията, че триото са членове на едно и също семейство, като пуснаха фрагменти, показващи следователи в изпотрошения апартамент.

Говорител сподели: „ Потвърдено е, че тримата починали са петгодишно момче, татко му и баба му. Изглежда пожарът е почнал инцидентно. Съсед сподели пред локалната преса: „ Бяхме заспали и бях разсънен от човек, който вика: „ Трябва да излезем, би трябвало да излезем и пожарникарите пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР