Тялото на Мейв Кенеди Таунсенд, внучка на покойния Робърт Ф.

...
Тялото на Мейв Кенеди Таунсенд, внучка на покойния Робърт Ф.
Коментари Харесай

Откриха тялото на внучката на Робърт Кенеди, още издирват сина ѝ

Тялото на Мейв Кенеди Таунсенд, внучка на починалия Робърт Ф. Кенеди, е било намерено нощес, оповестяват международните медии. Търсенето на сина ѝ продължава, сподели полицията в щата Мериланд, представена от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Четиридесетгодишната щерка на някогашния зам.-губернатор на на Мериланд Катлийн Кенеди Таунсенд и нейният наследник, осемгодишният Гидеън Маккийн, изчезнаха в петък, откакто излязоха с кану в залива Чесапийк.

Водолази са намерили тялото на Таунсенд на към 8 метра дълбочина и на 4 километра на юг от вкъщи на майка ѝ, откъдето са тръгнали с кануто.

Полицията сподели, че продължава издирването на момчето през днешния ден.

Случилото се с майката и детето е поредна покруса за семейство Кенеди - най-известната американска политическа династия.

При администрацията на президента Барак Обама Мейв Кенеди Маккийн е била съветничка на световната стратегия на Държавния департамент за битка с вируса на СПИН и е била доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик.

Мейв е внучка на Робърт Кенеди - американски политически активист и брат на президент Джон Кенеди. И двамата са убити през 60-те години на предишния век.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР