Тялото на малко момче беше намерено заровено под дъските на

...
Тялото на малко момче беше намерено заровено под дъските на
Коментари Харесай

Пастрок удави сина си в тоалетната: Крили го три месеца 

Тялото на малко момче беше открито заровено под дъските на дома му в Арканзас предходната седмица. То е умряло преди три месеца, откакто е било удавено в тоалетна паница от приятеля на майка си, който живеел с него.

Съдебни документи разкриха разкриха случилото се с Блу Ролан, чието тяло беше открито от полицията предишния петък на шестия рожден ден на детето. Според клетвена декларация за арест, подадена във вторник в окръжния съд на окръг Лий, арестуваната майка на детето, 28-годишната Ашли Роланд, е доверила на полицията, че Блу е погубен от нейния другар Нейтън Бриджис.

Майката – която се вижда с насинено око на фотографията от ареста – сподели пред чиновниците, че Бриджис, в изблик на гняв, е държала главата на сина ѝ в тоалетна паница като „ наказване “ за това, че е ухапал пръста на мъжа.

Говорейки с полицията след ареста си в събота, ден след мрачното изобретение, Ашли Роланд сподели на полицията, че Блу е умрял на 9 септември след хипотетичното удавяне. Повдигнати са ѝ обвинявания в ликвидиране, корист с мъртвец, подправяне на материални доказателства, застрашаване на благосъстоянието на малолетно лице и две обвинявания за допускане на принуждение над деца.

Засега няма информация за какво дамата е с посинено око на фотографията си от ареста.

Междувременно Бриджис, който ще дава отговор по същите обвинявания като приятелката си, като се изключи тези, които настояват корист с деца, отхвърля да бъде разпитан, написа в клетвената декларация.

Според полицията Роланд е признала пред следователите, че Бриджис е наранил и оживялата ѝ 6-годишна щерка по време на хипотетичното му експлоадиране предишния септември.

Твърди се, че пострадванията – разпознати от медицинския личен състав като тежки изгаряния – са оставени на момичето, откакто Бриджис също е държал главата й под вода “като наказване за проблемите й с държанието ”, се показва още в документите. В този случай обаче, съгласно следствието, водата е била гореща и Бриджис, в последна сметка, е пуснал момичето.

Полицията е научила за хипотетичните закононарушения от бабата на децата по бащина линия Карън Роланд.

Карън подала сигнала, откакто синът й, който е татко на децата дошъл, с цел да ги вземе според разпоредено от съда посещаване. Тогава Ашли извела щерка си, която „ имала забележими пострадвания “, написа в показанията.

Първоначално майката твърдяла, че раните не са от изгаряния и че са породени от алергична реакция, само че Карън Роланд разказала на служителите на реда, че момичето “едва можело да върви ” и че облеклата ѝ били нечисти с урина.

Първата й молба, спомня си бабата, беше за „ вода и нещо за ястие “. С разрушено сърце, Карън споделила пред полицията, че „ ѝ е споделила, че е в сигурност “, до момента в който си спомня изражението на лицето на детето, показващо.

Според бабата косата на дребното момиче е била отрязана, то страдало от недохранване, имало спукани ребра и белези от изгаряния по тялото й, някои от които скорошни.

„ Предполага се, че тези пострадвания са от майка ѝ и приятеля на майката “, изясни другар на фамилията на неотдавна открита страница в GoFundMe.

За отсъствието на сина си, майката обяснила, че не е в къщата.

След като закарала внучката си в болничното заведение, Карън се свързала с полицията, „ с цел да заяви, че има информация, че Блу евентуално е умрял “, написа в показанията.

Когато чиновниците на окръга пристигнали, те били посрещнати от бащата на Ашли Роланд, Тими Чайлдърс, 62, който им споделил, че щерка му е признала, че момчето е мъртво в дома.

Полицаите, които влезнали в къщата, разкрили „ преди малко заковани дъски “ и „ нарушена пръст изпод “ на пода, се показва в документите. Под първия пласт нечистотия те разкрили детска джапанка, синьо одеяло и „ остра миризма на изгниване “, а по-късно намерили и тялото на детето в найлонови торби.

Майката твърди, че била в другата стая по време на убийството, а когато влезнала в банята, откакто Бриджис излязъл от там, видяла сина си „ мъчещ се да диша и тялото му било отпуснато “.

След това, твърди тя, Бриджис е „ изрязал дупка в техния дървен под, изкопал е дупка в земята и е заровил Блу под къщата “.

Въпреки това, позната на Ашли Роланд, сподели пред полицията, че майката по-рано ѝ е споделяла, че „ Блу е излязъл от банята с подуто лице/тяло и с пяна от устата, преди да колабира и да почине. “ Според свидетелката Ашли „ не е знаела какво да прави и сама е заровила Блу под дъските “.

Бабата пък заяви пред полицията, че е знаела, че децата живеят в нестабилна среда и че тя също се опитвала да получи настойничество повече от година. След като платила „ нелепа сума пари “, тя получила правосъдно предписание, което й разрешавало да вижда децата през уикендите предходната седмица, разкрива страница на GoFundMe за заравяне и други разноски, стартирана от фамилна другарка Анита Уидби.

Съдебните регистри демонстрират, че от този момент тя сполучливо е подала молба за наставничество над момичето, като арбитър е издал незабавната заповед в сряда.

Властите споделиха, че проверяват изгарянията по скалпа на детето – чието име не се оповестява заради възрастта й. Сега тя е в устойчиво положение в болница в Мемфис.

Ашли Роланд, и Бриджис остават в ареста.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР