Тялото на жестоко убитата Кристина е открито ден преди рождения

...
Тялото на жестоко убитата Кристина е открито ден преди рождения
Коментари Харесай

Зловещо! Открили тялото на Кристина, натъпкано в багажник, ден преди рождения ден на детето й

Тялото на грубо убитата Кристина е намерено ден преди рождения ден на детето й, оповестява България Он Ер.

 

Жестокото ликвидиране на жена, чието тяло беше намерено в багажник на лек автомобил, е било поради персонален спор. Вече има и арестуван - 34-годишният Калоян, който е бил неин сътрудник. Двамата са имали и връзка. Тя е споделяла на близки другари, че той я е тормозил, само че формален сигнал от нея не е подаван в Министерство на вътрешните работи.

Вчера сред 19-20 часа е намерено тялото на Кристина в столичния квартал " Захарна фабрика " край автосервиз.

Жената е била в неопределеност от 3 април. Станало е ясно, че е в неопределеност, защото е трябвало да отиде да вземе детето си от учебно заведение. Нейни близки са подали сигнал в 3-о Районно полицейско ръководство във вторник. Тя е била простреляна в багажник, който бил запечатан с полиуретанова пяна.

Жената е на 32 години, работила е в един от мобилните оператори. Кристина е оставила записка в бюрото си на работа с името на човек, който да потърсят, в случай че се случи нещо с нея.

" Миналата неделя видях Кристина, приказваха дори със снаха ми. Тя има момче на 9 години, през днешния ден то има рожден ден. Тя живееше с приемните си родители. От дребна я познаваме, добър човек беше, доста добър ", споделя непосредствен на фамилията.

" Имало е и други недоволства за тормоз. Преди 5-6 години мислех, че връзката им е завършила, само че, може би не е била, тъй като очевидно я е тормозил. Странно е, че колата с натрупа е оставена пред сервиза. Не имах вяра до последно, мислех, че е отвлечена и че всичко ще се оправи.

Той се свърза с мен в сряда, сподели, че е обезпокоен, тъй като преди е осъждан за такова нещо и в този момент проверяват тъкмо него, а то си е имало индикации, а и жертвата си е споделила, че се тормози тъкмо от този човек ", сподели приятелят на обвинения.

По непотвърдена информация Калоян я издебнал преди служебно пътешестване. Той я умъртвил, натоварил тялото й в багажника на кола, която не е негова и я зарязал пред сервиз в София. Самият револвер мъжът взел от собствен непосредствен, написа " Стандарт ".

 

Твърди се, че Кристина е търсила помощ от неправителствени организации, преди да бъде убита, само че не е подавала сигнали в Министерство на вътрешните работи.

Собственикът на сервиза, в който е открита колата, е шокиран от случилото се.

Георги Трендафилов твърди, че Калоян се е свързал с него преди няколко дни, с цел да го помоли да остави автомобила на паркинга.

Изобщо не се усъмнил за закононарушение.

„ Познавам Калоян от към 18 години. По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Казах го и на служителите на реда “, описа пред БТВ Трендафилов.

Той твърди, че Кристина и Калоян са работили в един мобилен оператор, когато са били близки. Разделили се по нейно искане и в началото той бил много обиден от това.

После обаче го блъснал на други връзки и от дълго време не е споменавал името й.

„ Тя има дете от различен мъж “, добави Трендафилов.

Той обаче няма пояснение за какво убитата е оставила записка, че е била унизена от Калоян.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР