Тялото на жената е намерено днес до пречиствателна станция в

...
Тялото на жената е намерено днес до пречиствателна станция в
Коментари Харесай

Бившият приятел на Алена Щерк напуснал България в деня на изчезването ѝ

Тялото на дамата е открито през днешния ден до пречиствателна станция в Батановци на пътя Перник - Радомир

Бившият другар на откритата мъртва Алена Щерк Виктор Спига е напуснал страната в деня, след който е оповестена за търсене, написа.

Двамата са имали бизнес с импорт на виновност в България. От няколко месеца са били разграничени, а той я е преследвал.

47-годишната Алена Щерк се търси от петък, когато децата ѝ и приятелите ѝ се пробват да се свържат с нея, само че безрезултатно.

до пречиствателна станция в Батановци на пътя Перник - Радомир. По-рано през днешния ден полиция и жандармерия претърсваха региона в необятен периметър. В тази посока за последно е засечен телефонът на жертвата.

Приятелите на Алена са я познали по облеклата, с които е била облечена. Предстои правенето на ДНК експертиза. Районът на злокобната находка е отцепен. По случая работят криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи и Националната полиция. Следствени дейности има и в жилището ѝ в София, където е живеела през последните месеци.

Във фейсбук приятелите ѝ към този момент споделят тъжната вест. Един от тях е хореографът и танцьор Атанас Месечков. Освен с вино, Алена Щерк е преподавала и танци. Заради изгубването ѝ е било анулирано събитие, планувано за през днешния ден.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР